23 Aralık 2013 Pazartesi

Tüm Dünya Milletlerine İlan Ediyoruz!.. Cem Yağcıoğlu

Tüm Dünya Milletlerine İlan Ediyoruz!..

Bugün içinde bulunduğumuz süreç, insanlığa karşı girişilen ‘linç’ hareketinin dünya çapında ve acımasızca sürdürüldüğünün kanıtlarıyla doludur! ‘Dinler arası diyalog’, ‘barış’, ‘kardeşlik’, ‘etnik köken’, ‘demokrasi’ ve bu tür insani ve de vicdanî manası bulunan kelimelerin ardına gizlenmeye çalışan ‘çete’; tarihte eşi ve benzeri görülmemiş bir ittifakla ‘İslam’ dünyasına savaş açmış görünse de; bu savaş, özü itibarıyla din-dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin tüm insanlığa karşı sürdürülmektedir!..

Tüm dünya milletleri şunu bilmelidir ki; bu savaş, Hıristiyanların ‘Haçlı Seferi’ değil, Siyonistlerin, tüm diğer dinleri kullanarak insanlığa karşı giriştiği ahlaksız ve de vicdansız bir savaştır ve hedef; Siyonist düşünceyi egemen kılmaktır! İşte tam da bu sebepten, din sömürüsü yaparak tüm Müslümanları acımasız bir katil gibi gösteren işbirlikçi medya ve sahipleri kendi özgün düşüncelerini gizleyerek Hıristiyan inancına sahip ve ancak
insani duygulardan yoksun olmayan milletleri de bu kirli savaşta kendilerine taraf yapmaya çalışmaktadır! Tuzağın en büyüğü buradadır; çünkü ilk ‘Haçlı Seferi’ denen yapılanmanın da arkasında yine aynı ‘çete’ ve işbirlikçileri vardı.

Hedef insanlıktır ve bu yüzden tüm dünya milletleri uyanık olmak ve çocuklarının geleceğini yok etmek isteyen bu insanlık düşmanlarına karşı birleşmek zorundadır!..

Biz ‘Türk Milleti’ olarak, bugün sergilenmekte olan kirli savaşta tarafız! Tarafımız, ‘insanlıktır!’…

İşte tam da bu sebepten, tüm dünya milletlerine ilân ediyoruz ki; küresel çetenin uzantısı olan bugünkü hükûmet ve işbirlikçi yapılanmalar, ‘Türk Milleti’ni temsil etmemektedir! Bugün ABD’nin ve de İsrail’in taşeronu konumuna sokulmak istenen ve dışarıya karşı öyleymiş hissi uyandırılan ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin böyle bir aşağılık projede yer alması mümkün değildir; biz, ‘Türk Milleti’ olarak bu aşağılık durumu reddediyor ve tüm dünyaya bu reddi ilân ediyoruz!..


Cem Yağcıoğlu 04-04-2013

Yabancı dillere hakim olan okuyucularımızın ve de DAVA'mızın takipçilerinin bu metni diğer dillere çevirerek yabancı ülke forumlarında yayınlamaları önemlidir!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder