23 Aralık 2013 Pazartesi

Tehlike; BİLDİĞİNİ SANANLARDIR! (YANILSAMA).. Cem Yağcıoğlu

Tehlike; BİLDİĞİNİ SANANLARDIR! (YANILSAMA)..

Yıllardır; Yılmaz'ları, Dündar'ları, Coşkun'ları ve diğerlerini ve niyetlerini yazdık durduk; şahsi gıcıklığımız mı vardı! veya alıp-veremediğimiz bir mevzu mu vardı! yoktu..

İlişkilerini biliyorduk, bulundukları yerlerde nasıl ayakta kaldıklarını biliyorduk! 28 Şubat meselesinde izledikleri yolu biliyorduk, -öncesini sonrasını- milyon dolarların havada uçuştuğu transferlerde -Atatürkçülüğün- değil, 'gaz alma' metodunun nasıl uygulandığını biliyorduk!

Fazlasını da biliyoruz; ancak siz de bilirsiniz ki; demokrasilerde haklı olan değil, güçlü olan kazanır, en azından demokrasi diye yutturulan rejimlerde..

Birileri başından beri neyin amaçlandığına değil, hep neyin yazıldığına bakarak fikir yürüttüler; oysa en başından beri içimize giren 'virüs' bizimle aynı kılıkta yol almış ve almakta.. işte görünenle aldatılanlar, görünmeyen tehlikenin bugün bile farkında değil!ler.. yazık ki onlar; her zaman, söylenmeyenin değil, söylenenin peşinden gittiler.. bir fotoğrafa, iç acıtan bir cümleye tav oldular.. kuyruk oldular çoğala-çoğala...

Sorduk! dedik ki; ‘bunca yıldır Milletin parasını 'iç' edenleri ortaya dökecek araştırmacı gazeteci yok muydu? diye.. vardı; ancak paralarını hortumculardan alıyorlardı.. -onları da anlamalı- bunu anlayamayan birileri; iki cümle lakırdıya, üç cümle gaz alıcıya tav oldular..

Bugün dünya medyasında belli çıkar ilişkilerini yönetmeyi bilmeyenlerin ya da bu ilişkiler çerçevesinde alması gerektiği rolü beceremeyenlerin para kazanmasına imkan yoktur! Bu gerçek bizim ülkemiz için de geçerlidir! Aklı başında olan herkes, hiçbir şey bilmese bile düz mantık yürütmeyle bu gerçeğin farkına varır..

Bugün içinde bulunduğumuz vahametin baş sorumlusu medyadır; siz iktidarları değiştirseniz de -değiştirdiğinizi sansanız da- aslında medyanın planı dışına çıkamazsınız! Çıktığınızı sanmanız bile, yine medyanın yarattığı yanılsamanın neticesidir!

Bu medya, babasının hayrına milyon dolarları dağıtmaz! İnsanlık bu gerçeğin ayırdına vardığı gün 'baron'ların ipliği pazara çıkacak demektir!

'Baron'ların ekmeğine yağ sürenleri baş-tacı yaptığınız sürece 'saklı gerçek' tüm insanlık için bilinmeyen olmaya devam edecektir!

Derin uykuda olanlar değil; asıl tehlike ayakta uyuyanlardır; çünkü onlar, öğretilenin 'doğru' olduğu zannıyla ahkam keserek, çoğu kimseyi de yanlışa sürüklemektedirler!

İşte tehlikenin a-babası buradadır!

İnsanlık 'sahte cennet' hayalleriyle cehenneme sürüklenmektedir.. ya da illa da ateistseniz, aydınlık hayalleriyle karanlığa gömülmek diyelim.. anlaşılır olması bakımından! Sona doğru gidilen bu yolda inanan inanmayan ayrımı yapılmamaktadır, haberiniz olsun.. umurlarında bile değilsiniz!..

Hedef; insan ve dölüdür!..

Cem Yağcıoğlu 07-10-2013 17.05

saklı gerçek: birilerinin bildiği ve dünyayı şekillendirmeye çalıştığı kadim bilgi.. derin karanlık ve mirası..https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649273648440652&set=a.211283165573038.56966.190422044325817&type=1&relevant_count=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder